Τηλεφωνικές Παραγγελίες:
698 4706 937 (09:00-19:00)

Δωρεάν αποστολή για αγορές από 49€ και άνω!
  • Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα από 1-2 έως και 5-6 εργάσιμες ημέρες μέσω της εταιρείας ACS Courier αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας από εμάς. Το κόστος αποστολής είναι €2,50 για παραγγελίες κάτω των €49. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες από €49 και άνω. Σε περίπτωση που επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση €2, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας.
  • Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την αποστολή της, απαιτούνται τα εξής στοιχεία:
    1. Ονοματεπώνυμο
    2. Διεύθυνση
    3. Τηλέφωνο Επικοινωνίας
  • • Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς θα κάνει άλλες δυο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες, για να παραδώσουν το προϊόν σε εσάς, αφήνοντάς σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπο τους.

 

Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος είναι 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στις αποθήκες μας. Όταν το προϊόν επιστραφεί σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις εναλλακτικές που σας προσφέρουμε.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η εταιρεία δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησατε στην φόρμα δεν είναι σωστά η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη παράδοση.