Τηλεφωνικές Παραγγελίες:
698 4706 937 (09:00-19:00)

Δωρεάν αποστολή για αγορές από 49€ και άνω!

Η καταβολή του ποσού της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  2. Αντικαταβολή(Ισχύει επιπλέον χρέωση €2)
  3. Χρέωση πιστωτικής κάρτας
  4. Χρέωση χρωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

Αποδεκτές κάρτες : Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Dinners και MasterPass

Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας. Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, που είστε δικαιούχος, για τα οποία είστε ο μόνος υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών. Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου.  Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφ΄όσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας αυτής, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας, σε περιβάλλον εκτός του site colorway.gr. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας από την τράπεζα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω PayPal, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το PayPal σαν τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Αφού το κάνετε αυτό, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της PayPal όπου και θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σας. 

Μόλις το ποσό της παραγγελίας σας καταχωρηθεί σε εμάς, τότε θα αποσταλεί και η παραγγελία σας. Η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας σε εμάς, συνήθως διαρκεί κάποια λεπτά.

Αφότου ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας επιτυχώς, τότε θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email στο οποίο θα υπάρχει και ένα link που θα σας οδηγεί στο PayPal λογαριασμό σας, όπου θα μπορείτε να δειτε και την συναλλαγή.

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, σαν αιτιολογία πρέπει να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας που λάβατε από εμάς καθώς και το ονοματεπώνυμο σας. Αφού γίνει η κατάθεση πρέπει να σταλεί το καταθετήριο με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR 30 0110 1460 0000 1464 4128 341
Δικαιούχος: Κυπραίου Άννα & ΣΙΑ Ο.Ε