Τηλεφωνικές Παραγγελίες:
698 4706 937 (09:00-19:00)

Δωρεάν αποστολή για αγορές από 49€ και άνω!
  • Δικαιούστε μερική ή ολική επιστροφή της παραγγελίας, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής της.
  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστατικό πώλησης και το «έντυπο επιστροφής» συμπληρωμένο.
  • Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή, θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας ως πιστωτικό υπόλοιπο το κόστος των προϊόντων που θα μας επιστρέψετε, προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε εκ νέου. Σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων. Τα προϊόντα που είναι σε προσφορά δεν επιστρέφονται.
  • Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής, είναι υπαιτιότητα της εταιρείας (π.χ. λάθος είδος, ελαττωματικό προϊόν), δίνονται οι εξής δύο εναλλακτικές:
    Αντικατάσταση: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προϊόν με το ίδιο(αν είναι διαθέσιμο) ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν επιθυμείτε.
    Επιστροφή χρημάτων: Η επιστροφή του καταβληθέντος ποσού θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Διαδικασία και κόστος επιστροφής των προϊόντων:

Oi επιστροφές πρέπει να γίνονται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ACS courier και το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής είναι υπαιτιότητα της εταιρείας, τότε το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την εταιρεία.

Τα στοιχεία για την αποστολή των προϊόντων είναι τα εξής:

ΠΑΝΔΡΟΣΟΥ 91Α ,10555, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΑΘΗΝΑ

με τη σήμανση “Επιστροφή E-shop”

Έντυπο Επιστροφών